“Syria, Sentiasa Di Hati Kita”

13 tahun saudara-saudara kita di Syria melalui peperangan demi peperangan yang tidak pernah berhenti. Keamanan telah lama pergi meninggalkan mereka. 

Puluhan ribu nyawa terkorban, ratusan ribu hilang upaya & jutaan manusia terpaksa menjadi pelarian di tanah air mereka sendiri.

Dan kini, mereka berhadapan dengan krisis kelaparan kritikal yang menggusarkan. Sebab itu sepanjang Ramadan ini, kita bekerjasama dengan rakan kolaborasi serta sukarelawan yang sudah pun berada disana untuk menyediakan juadah berbuka buat lebih 10,000 buah keluarga disana.

Tetapi selepas Ramadan pergi, krisis kelaparan ini tidak akan berhenti. Justeru, bantuan perlu terus digerakkan secara konsisten setiap hari. Kongsikan rezeki, mari kita usahakan untuk hilangkan kelaparan mereka sehari lagi.

Sekecil apa pun nilai yang kita kongsikan hari ini, besar nilainya buat saudara-saudara kita disana.

#SyriaDiHati

May Allah S.W.T rewards you [with] goodness. Support by sharing this campaign with others:
THE STORY OF US

We exist to create a better world by touching many hearts one at a time.

MyFundAction is a non-profit organization runs by Youth that embraces love and passion through volunteerism and entrepreneurship.

SH-G-26, Pangsapuri Perkhidmatan Knox Wawasan, Jalan Sungai Burung 32/68, Seksyen 32, Bukit Rimau, 40460 Shah Alam, Selangor, Malaysia.
© All Rights Reserved 2021 · MyFundAction · Reg No : PPM-006-14-07052014

Support Bread Factory Campaign Now

May Allah S.W.T rewards you [with] goodness.
(PPM-006-14-07052014)