“From Malaysia to New Zealand, Let’s Make It Happen”

 

Berita gembira telah tiba di bumi New Zealand. Alhamdulillah akhirnya pusat komuniti Islam pertama, MYDC telah berjaya dibuka di Queenstown.

Dengan pelbagai fasiliti dan interaktif untuk kemudahan masyarakat di sana, dakwah Islam dapat meluas bukan sahaja di New Zealand tapi di seluruh dunia.

 

WAKAF TANDA SOKONGAN ANDA  

Anda boleh wakaf serendah RM50 untuk pusat komuniti Muslim pertama di bandar Queestown. Boleh niatkan atas nama sendiri atau insan yang tersayang

“ Bandingan ( pahala ) orang-orang yang membelanjakan harta mereka pada jalan Allah seumpama sebiji benih yang tumbuh menerbitkan tujuh tangkai dan tiap-tiap tangkai itu pula terdapat seratus biji. Dan ingatlah Allah akan melipatgandakan pahala bagi sesiapa yang dikehendakiNya dan Allah Maha Luas ( KurniaNya ) lagi Maha Mengetahui”.

( Surah Al-Baqarah Ayat 261)

 

Di pusat komuniti ini, kami telah jalankan program-program ‘awareness’ tentang Islam. Bahkan menjadi pusat komuniti yang menyediakan pelbagai aktiviti untuk komuniti Islam.

Semoga dengan usaha ini juga lebih ramai non-Muslim akan bergelar saudara baru kita dan dakwah Islam dapat terus berjalan.

Jadi, ayuh semua ‘Jiwa Baik’, kita terus dukung usaha pusat komuniti Islam, MyFundAction Youth Development Center (MYDC) di New Zealand.

Let's be part of us in this project

May Allah S.W.T rewards you [with] goodness. Support by sharing this campaign with others:
THE STORY OF US

We exist to create a better world by touching many hearts one at a time.

MyFundAction is a non-profit organization runs by Youth that embraces love and passion through volunteerism and entrepreneurship.

SH-G-26, Pangsapuri Perkhidmatan Knox Wawasan, Jalan Sungai Burung 32/68, Seksyen 32, Bukit Rimau, 40460 Shah Alam, Selangor, Malaysia.
© All Rights Reserved 2021 · MyFundAction · Reg No : PPM-006-14-07052014

Support MYDC Campaign Now

May Allah S.W.T rewards you [with] goodness.
(PPM-006-14-07052014)